Flosti
  • 4

Paraula no normativa
  

Afegeix la teua definició per a aquesta paraula

Afig la teua definició per a aquesta paraula

Aportacions dels nostres usuaris

  • Un FLOSTI pot ser qualsevol cosa. Mita'l aquell quin FLOSTI que té. Et pots imaginar el q vulguis. O aquest FLOSTI s'ha espatllat. Dóna'm aquell FLOSTI d'allà que no hi arribo. Etcétera


    Assumpció , Rubí
  • Paraula o conjunt de paraules pensades per a fer més difícil la comprensió de la realitat, o per a imposar una visió determinada de la realitat, amb motivació sobretot, però no solament, comercial, ideològica o de control social per part del poder. Són flostis per exemple «cultura de l'esforç», «noves catalanitats», «copagament sanitari», «cervesa sense alcohol», «persona menstruant», «gràcies per fer-ho possible», etc. El flosti té concomitàncies amb el clixé, però el flosti té mala intenció i el clixé és més una qüestió de mandra i de mal gust.


    Antoni Ferrando, Barcelona

Milmots

Milmots és una eina interactiva que naix a partir del gust per les nostres paraules i per les ganes de comunicar-nos-les. Vet ací una nova manera de difondre, de conèixer i de compartir el nostre lèxic, les nostres paraules, associades als nostres pobles i les nostres comarques. Les consultes, la participació i la interactuació col·lectiva són les maneres que té Milmots d'apropar-nos allò que més ens caracteritza; els nostres mil mots dels nostres mil llocs.